Дългоочакваният флагшип HONOR Magic4 Pro идва в България

Offnews Последна промяна на 02 юни 2022 в 19:12 1139 0

GS3_front1

HONOR България представя не просто премиум смартфон, а цял иновативен смарт пакет със смарт часовник HONOR Watch GS 3

 

HONOR България представя дългоочаквания флагшип модел HONOR Magic4 Pro. Българските потребители са сред първите в Европа, които ще имат достъп до мощната технология и премиум дизайн. HONOR България обеща изключителни предложения и изпълнява заявката си не само с представянето на най-силния си смартфон продукт, но надгражда възможностите за потребителите като го предлага в пакет с друг иновативен продукт – смарт часовника HONOR Watch GS 3.

От следващата седмица впечатляващият смарт пакет ще бъде достъпен първо в търговската мрежа на Vivacom, а след това и в други търговски партньори на марката.

HONOR Magic4 Pro прави пробив в разбиранията за смартфон дизайн, дисплей, фотография, видео заснемане, производителност и сигурност.

Превъзходна производителност от висок клас.

  • Оборудвана с най-новата мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G, серията HONOR Magic4 предлага на потребителите ненадмината мощ и производителност. Подкрепена от водещия в индустрията Qualcomm 7th Gen AI Engine и Cortex-X2 CPU архитектура, серията HONOR Magic4 може да се похвали с ултра бързи скорости за обработка, като същевременно постига високи нива на ефективност. HONOR Magic4 Pro подобрява производителността на централния процесор с 20%, производителността на графичния процесор с 30% и възможностите на изкуствения интелект с невероятните 300%. HONOR Magic4 Pro е оборудвана с 8GB RAM и 256GB памет, позволявайки на потребителите да се насладят на плавно и стабилно представяне.
  • Осигурявайки водеща производителност, HONOR Magic4 Pro притежава мощна HONOR TURBO технология, която увеличава максимално възможностите на чипсетa. HONOR OS Turbo X гарантира, че хардуерът и софтуерът работят безпроблемно заедно. HONOR въвежда първата в индустрията технология AI Super Rendering в мобилни игри чрез GPU Turbo X, удовлетворявайки изискването на потребителя за високо гейминг качество и плавни графики.

Симетричен дизайн с Quad-Curved Display (четворно извит) дисплей

  • HONOR Magic4 Pro разполага с емблематичния симетричен дизайн на HONOR „Eye of Muse“ с 6,81-инчов LTPO Quad-Curvedдисплей  и ултра тънки рамки за наистина потапящо зрително изживяване и невероятно удобен захват.
  • Екранът на HONOR Magic4 Pro може да показва до 1,07 милиарда цвята и поддържа 100% DCI-P3, което води до по-резки, по-реални цветове, както се вижда в киното, и по-оживено игрово изживяване. С помощта на HDR 10+, всеки кадър на HONOR Magic4 Pro е по-ярък, благодарение на по-високия динамичен обхват и подобрения цветен дисплей.
  • HONOR Magic4 Pro осигурява интелигентна честота на опресняване от 1Hz до 120Hz, която се настройва към различни стилове съдържание, осигурявайки повишена енергийна ефективност и безпроблемно развлекателно изживяване.
  • HONOR Magic4 Pro също така постига автоматично и в реално време преобразуване от SDR в HDR и повишена честота на кадрите с компенсация на движение, осигурявайки по-завладяващо и автентично изживяване при гледане на всички видове видео съдържание
  • Серията HONOR Magic4 осигурява широчинна импулсна модулация (PWM) от 1920 Hz, която минимизира напрежението в очите и осигурява комфортно зрително изживяване, дори в среда с ниска осветеност.
  • HONOR Magic4 Pro също е сертифициран по IP68, предлагайки ефективна защита срещу прах, дъжд и вода, и може да бъде потапян във вода с дълбочина до 1,5 м. за 30 минути. 

Тройна камера с Ultra-Fusion Computational Photography 

  • HONOR Magic4 Pro постига нови висоти в индустрията с мощна комбинация от тройна камера, включваща 50-мегапикселова широка камера, с 1/1,56-инчов цветен сензор, 50-мегапикселова 122o ултра широка камера и 64-мегапикселова телефото камера Periscope, всички захранвани от най-добрия клас изчислителна фотография – Ultra-Fusion, която позволява на устройството да произвежда изображения с висока разделителна способност със зашеметяваща яснота, дори когато се снима отдалеч.
  • 50-мегапикселовата широка и 50-мегапикселова ултра широка камери осигуряват 65% увеличение на остротата и яснотата на изображението.64-мегапикселовата телефото камера Periscope предлага 3,5x оптично и 100x дигитално приближение, допълнително подобрявайки остротата и яснотата на изображението със 160%.
  • HONOR също прави скок с усъвършенстваната фотография, докато записва видео. HONOR Magic4 Pro може да осъществява наистина висококачествени снимки по време на заснемане на видеоклипове, което не е ограничено от качеството на видеозапис, както е често срещано при други смартфони. 

Кинематографично видео с Magic-Log Movie Master

  • Предлагайки кадри на кинематографично ниво, HONOR Magic4 Pro включва HONOR Magic-Log Movie Master и AI филмови ефекти. С това, HONOR Magic4 предоставя първия в индустрията 10-битов Log 4K видео запис при 60 кадъра в секунда, надминавайки друг показател в индустрията. 

Мощно 100W безжично зареждане

  • HONOR Magic4 Pro се захранва от ултра голяма батерия от 4600 mAh, включваща най-мощната комбинация SuperCharge на HONOR, за да осигури дълъг живот на батерията и целодневна свързаност. Със 100W кабелно HONOR SuperCharge, HONOR Magic4 Pro постига заряд до 100% само за 30 минути. HONOR Magic4 Pro е и първият, който поддържа 100-ватова безжична HONOR SuperCharge технология, която захранва устройството до 60% зареждане само за 15 минути. 

Персонализирано магическо изживяване с Magic UI 6.0

  • HONOR Magic4 Pro разполага с най-новия HONOR Magic UI 6.0, базиран на Android 12, предлагащ набор от подобрени, персонализирани функции, за да осигури интелигентно преживяване на потребителите по света. Чрез осъзнаване на контекста, прогнозиране на профили и голяма графика на знанията, Magic UI 6.0 позволява на HONOR Magic4 Pro да действа като личен асистент.

Повишена поверителност и сигурност; Дебют на поверителните обаждания

  • HONOR Magic4 Pro дебютира с изцяло нова функция за поверителност, поддържана от изкуствен интелект и захранвана от технология за насочен звук, предотвратявайки изтичането на звук за повече частни телефонни разговори. Екранът и приемникът работят заедно, за да регулират силата на звука на входящия звук, като гарантират, че дори ако сте в тиха среда като асансьор, хората, стоящи до вас, не могат да чуят гласа на обаждащия се.
  • Разработена съвместно с Qualcomm на базата на мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, двойната система за сигурност на HONOR Magic4 Series (HTEE+QTEE), предоставя подобрени изисквания за сигурност за ключови услуги по целия свят. Серията HONOR Magic4 също е оборудвана с независим чип за сигурност, осигуряващ максимална сигурност за пароли и биометрични данни като идентификатори на лице и пръстови отпечатъци. Дълбочината в 3D камерата на HONOR Magic4 Pro допълнително използва 3D биометрични данни за разпознаване на лица, за да осигури високо ниво на сигурност и защита.
  • HONOR Magic4 Pro също така е оборудван с 3D Sonic Sensor Gen 2 на Qualcomm, който предлага най-ефективното, най-тънкото и най-надеждното решение за защита на пръстови отпечатъци в света.

HONOR Magic4 Pro поддържа всички мобилни услуги на Google (GMS) и ще се предлага в България в два цвята –зашеметяващия цвят циан и магическо черно.

Новият смарт часовник HONOR Watch GS 3 

HONOR Watch GS 3 е вдъхновен от традиционните механични часовници. Излъчвайки елегантен и стилен дизайн с използването на качествени материали като неръждаема стомана – клас 316L, часовникът е проектиран да се носи удобно през целия ден, с тегло само 44 грама и размери 10,5 мм.

HONOR Watch GS 3 идва с нов осем-канален сензорен модул PPG (фотоплетизмография), който открива прецизни оптични сигнали. Заедно с изкуствения интелект за мониторинг на пулс, който комбинира множество алгоритми за премахване на шума по време на тренировка, HONOR Watch GS 3 значително подобрява точността на функцията за наблюдение на сърдечната честота, позволявайки на потребителите да наблюдават по-добре здравето си.

Поддържайки над 100 режима на тренировка, HONOR Watch GS 3 също така предоставя възможности за прецизно проследяване на маршрут и се възползва от вградения L1/L5 двучестотен GNSS (глобална навигационна сателитна система) при бягане, колоездене или туризъм на открито.

Часовникът HONOR GS 3 ще се предлага  в комплект с HONOR Magic4 Pro првоначално само в едни цват – полунощно черно (Midnight Black).

 Стандартната версия е оборудвана с 8MP Periscope Telephoto камера.

Стандартната версия се захранва с ултра голяма батерия 4800mAh

Стандартната версия се предлага с 66W безжично SuperCharge зарядно

Само глобалната версия PRO се поддържа с 100W HONOR безжично SuperCharge зарядно.

Данни от Qualcomm.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !