Четири необявени телефона на Nokia се появиха в изтекли рендери

Offnews Последна промяна на 26 ноември 2021 в 06:37 281 0

N151DL

Не е изненада, че HMD Global наводнява пазара с достъпни телефони. Това всъщност е едно от нещата, с които Nokia беше известна, въпреки че финландската компания имаше и прилична гама устройства от висок клас.

Сега четири предстоящи телефона Nokia, които все още не са обявени, се появиха онлайн, благодарение на Евън Блас. Въпреки, че публикуваните снимки не са с високо качество, те са достатъчно ясни, за да ни дадат представа какво да очакваме.

Основния N151DL предлага единична камера, 3.5 мм жак за слушалки и щедър дисплей със заоблен прорез, в който се помещава селфи камерата. Второто устройство с кодово име N150DL, вероятно е малко по-напредналия брат на първото, съдейки по името му. То има тройна камера, капковиден прорез и заоблен правоъгълен форм-фактор.

Това, което изглежда е най-евтиният от четирите модела, N152DL, изглежда като обикновен смартфон от нисък клас с една камера и 3.5 мм жак. То няма прорез, така еч селфи камерата е разположена на горния панел.

И накрая N153DL изглежда е най-добрият от четирите модела, поне ако се съди по снимките. Той има тройна настройка на камерата, странично монтиран сензор за пръстови отпечатъци и дисплей с капковиден прорез. Все още няма подробности за цената и наличностите на четирите смартфона с логото на Nokia, но най-вероятно скоро ще научим повече за тях.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !