Beats Studio Buds вече са официални с цена от 150 долара

Offnews Последна промяна на 15 юни 2021 в 07:18 6441 0

beats-studio-buds-wireless-featured-800x533

Beats най-сетне представи дългоочакваните безжични слушалки Beats Studio Buds. Те се отличават с активно шумоподтискане, функция за прозрачност и бързо сдвояване както с iOS, така и с Android устройства.

Beats Studio Buds се предлагат с три чифта меки силиконови накрайници за ушите и имат олекотен дизайн. Apple посочва, че теглото на всяка слушалка е 5.1 грама. Това трябва да ги направи по-удобни и лесни за използване.

Слушалките имат 8.2 мм двуелементен мембранен драйвер, който разполага с централно твърдо бутало с гъвкава външна обшивка. В комбинация с двукамерния акустичен дизайн, Studio Buds постигат изключителна стерео сепарация и ниско хармонично изкривяване в честотните криви. Освен това Beats Studio Buds поддържат Spatial Audio и Dolby Atmos, но изглежда това е ограничено само до потребителите на Apple Music.

Beats Studio Buds издържат 8 часа с едно зареждане, а кутийката им осигурява до 24 часа комбинирано възпроизвеждане. С включен режим ANC или Transparency, те ще ви осигурят до 5 часа слушане и до 15 часа в комбинация с кутийката. 5-минутно зареждане добавя 1 час възпроизвеждане. За съжаление не е налично безжично зареждане, но портът е USB-C.

Продължително натискане на бутона “b” ви позволява да чувате шума около вас. Външните микрофони смесват звуците от околната среда с музиката за по-естествено изживяване при слушане. Слушалките имат сдвояване с едно докосване както с устройства на Apple, така и с Android. Всяка слушалка може самостоятелно да се свърже със смарт устройство, така че потребителят може да избере да използва една от тях, или двете.

Многофункционалният бутон “b” на всяка слушалка ви позволява да отговаряте/прекратявате обаждания, да пускате/паузирате музика, да пропускате песни и да превключвате между режимите за слушане ANC и Transparancy. Както при Android, така и при iOS се поддържат режими на слушане, показва се нивото на заряд на батерията и се получават актуализации директно на усторйството.

Beats Studio Buds поддържат също и гласови асистенти, а Siri hands-free също работи, само като кажете “Hey Siri”. Слушалките поддържат и FindMy на iOS и Find My Device на Android, което ви позволява лесно да ги намерите, като използвате последното им местоположение, или чрез възпроизвеждане на звук.

Слушалките се предлагат в три цвята – черно, бяло и червено и струват 149.99 долара, като вече са налични за поръчка в САЩ и Канада, а доставките им започват от 24 юни.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !