Beats пуска светеща в тъмното версия на спортните слушалки Powerbeats

Offnews Последна промяна на 18 ноември 2020 в 08:52 4811 0

beats

Beats разкри свой съвместен проект с модната марка Ambush, базирана в Токио - светеща в тъмното версия на безжичните слушалки Powerbeats.

„Живея в Шибуя и винаги съм вдъхновен от това как градът свети през нощта“, обяснява съоснователят и креативен директор на Ambush Йон Ан. „Мислех, че би било много готино да проектирам продукт, който да улови същата тази градска енергия, когато сте навън късно през нощта и слушате музика.“

Всъщност ключовата разлика с тази нова версия е цветът. На тъмно този модел Powerbeats свети в ярко зелено, а на дневна светлина е по-скоро с ментов оттенък. И, както може да се очаква, марката Ambush е подпечатана в непосредствена близост до емблематичното лого на Beats “b”.

Powerbeats са солиден набор на слушалки за цената си, особено ако търсите нещо, което да използвате по време на тренировка. Те са безжични, но въпреки това са свързани, така че не трябва да се притеснявате, че ще загубите част от тях.

Освен това, слушалките са класифицирани за устойчивост на пот и вода.

Новият модел е наличен от днес на цена от 199,95 долара в Apple, Dover Street Market и магазините Nordstrom. Това е с 50 долара повече от оигиналната версия, която дебютира още през пролетта.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !