ASUS ROG Phone 5 е показан от всички страни в нови нормативни документи

Offnews Последна промяна на 01 февруари 2021 в 07:01 10232 0

ASUS-ROG-Phone-5-1

Все още не е ясно дали следващият геймърски телеон на ASUS ще се нарича ROG Phone 4, или ROG Phone 5, но устройството вече се появи в китайска регулаторна документация със снимки, показващи го от всички страни.

Документите, публикувани от TENAA, ни дават най-добрия поглед досега, а всъщност се вижда и номер 5, изписан на гърба на телефона. Изглежда там ще има и матричен дисплей, подобен на този на Lightning Armor case за ROG Phone 3. Тези нови изображения показват и логото ASUS ROG, за което се предполага, че ще може да се персонализира.

Освен тази промяна на задния панел, изглежда външният вид на ROG Phone не е претърпял много изменения, в сравнение с модела от миналата година. Слотът за SIM карта изглежда е с червен капак, но това може да е ексклузивно за конкретен модел, произведен в партньорство с Tencent Games.

Изображенията съвпадат с някои кадри на живо, които наскоро бяха публикувани в интернет . Изглежда ще има и персонализирана лента за LED осветление, която да се съчетае с матричния дисплей да привлича вниманието.

Преди време в мрежата се появи и набор бенчмарк тестове, които бяха свързани с ASUS ROG Phone 5, показващи неговите данни за мощност и производителност. Телефонът е снабден с чип Snapdragon 888, 6.78 инчов AMOLED дисплей и солидна 6000 mAh батерия, която би трябвало да осигури достатъчно заряд за игралните сесии.

Що се отнася до прескачането на номер 4, най-вероятно то е свързано с поверия в Китай и Тайван, че числото 4 носи нещастие, а компанията не би искала нещо подобно да попречи на продажбите на новия й флагман.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !