ASUS ROG Phone 5 е истински звяр

Offnews Последна промяна на 12 март 2021 в 05:45 6174 0

ROG 5

Измина по-малко от година, откакто ASUS анонсира ROG 3. Мощен гейм телефон, от който всички са впечатлени. Сега, осем месеца по-късно и с един пропуснат номер, компанията се готви да пусне неговия наследник.

Да, ASUS пропуска цифрата 4 в номерацията на телефоните си от суеверие. В някои азиатски страни тя се смята за нещастна и Китай е една от тях. Независимо от това обаче, ROG Phone 5 е впечатляващ със своя голям 144 Hz дисплей и някои хардуерни промени.

Добавянето на 3.5 мм жак всъщност е рядкост при съвременните смартфони, но той все още се използва от геймърите. Освен това 144 Hz AMOLED дисплей вече е нарастнал до 6.78 инча и изглежда малко по-дълъг, с по-тънки рамки.

Процесорът разбира се е Snapdragon 888 с 12 GB оперативна памет, което ще подсигури безпроблемното гейминг изживяване. Ако 12 GB не са ви достатъчни, Ultimate версията ще предлаг 16GB. Телефоните ROG 5 поддържат също така и WiFi 6 и 5G.

Приложението Game Genie все още е тук и събира всичките ви инсталирани игри, като ви позволява ръчно да регулирате използването на CPU и GPU, показвайки честотата на кадрите и на опресняване. Това прави ROG 5 по-сходен с компютър, отколкото с телефон.

Гигантската батерия от 6000 mAh ще подсигури почти два дни живот с едно зареждане, а адаптерът в комплекта е 65 W и презарежда телефона за по-малко от час.

Има и нова версия на охладителя AeroActive, преносим вентилатор, който се закачва за телефона чрез собствен порт от лявата страна. Той ще ви помогне да запазите устройството от прегряване при игра с високи настройки.

Все още няма обявена цена, тъй като ROG 5 ще стартира по-късно този месец, а моделите Pro и Ultimate ще пристигнат по-късно през пролетта.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !