Apple ще пусне AirPods Lite на по-ниска цена, но без шумоподтискане

Offnews Последна промяна на 17 декември 2020 в 06:49 4201 0

AirPods Pro

Говори се, че Apple работи върху нови модели от своята гама безжични слушалки. Според слуховете, компанията ще пусне третото поколение AirPods и второто AirPods Pro през 2021 година, но ще добави и трети модел AirPods Lite.

The Elec твърди, че Apple работи върху AirPods Lite, за да разшири присъствието си на пазара. Слушалките ще пристигнат без поддръжка на функцията за шумоподтискане през първата половина на следващата година с чип Н1.

Докато сегашните AirPods Pro имат заоблена форма, Lite вариантът ще се отличава с опростен квадратен дизайн. Слушалките ще трябва да преминат задължителните проверки за качество на компанията още тази година, а производството им ще стартира през 2021.

Любопитното е, че изданието цитира източник, близък до компанията, който твърди, че цената на AirPods Lite ще е с около 20% по-ниска от тази на оригиналния Pro модел.

Както вече посочихме, множество източници твърдят, че Apple вече работи по надстройката на съществуващата си гама слушалки. Въпреки новия си дизайн, предстоящите AirPods няма да имат функции от висок клас, характерни за AirPods Pro, като активно шумоподтискане например. Всичко това означава, че следващата година може да получим цели три модела на най-популярните безжични слушалки в света - AirPods.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !