Apple представи AirPods Max с ANC и Spatial Audio

Offnews Последна промяна на 09 декември 2020 в 06:56 4340 0

airpods-max-800x533

Apple представи дългоочакваните слушали AirPods Max с дизайн, много подобен на този, който видяхме в изтекли рендери преди месеци и набор функции от висок клас. Компанията обещава висококачествен звук, благодарение на персонализиран акустичен дизайн и добавя Adaptive EQ, Active Noise Cancellation, Transparency Mode и Spatial Audio.

Цената на AirPods Max е 549 долара и те вече могат да бъдат поръчани, а доставките ще стартират на 15 декември.

Говорейки за дизайна, получавате лента за глава от неръждаема стомана с телескопични рамена и дишащ плетен сенник, докато възглавничките за ушите са подплатени с мемори пяна. AirPods Max имат и дигитална коронка, подобна на тази на Apple Watch, която ще се използва за контрол на силата на звука и възпроизвеждането, отговаряне на повиквания и работа със Siri. Слушалките ще се предлагат в пет цвята, сред които space gray, silver, sky blue, green и pink.

Отвътре AirPods Max са оборудвани с 40мм динамични драйвери и двоен неодимов пръстен с магнитни двигатели за контрол на хармоничното изкривяване. Всяка слушалка е снабдена с чип Н1, който отговаря за функциите. Apple посочва впечатляващите 20 часа слушане на музика, време за разговори или възпроизвеждане на филми с включен ANC и Spatial Audio и предлага интелигентен калъф, който поставя слушалките в състояние с изключително ниска мощност, за да спести батерия.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !