Apple подготвя нов 10.5 инчов iPad

Offnews Последна промяна на 16 декември 2020 в 06:51 4208 0

iPad-8-With-Apple-Logo

Настоящият iPad 8-мо поколение стартира през септември тази година, но съвсем скоро може да получи ъпгрейд. Ако се вярва на слуховете, Apple работи върху нов таблет с по-голям дисплей и Touch ID, който ще дебютира в началото на 2021 година.

Информацията идва от Tron, който написа в Twitter, че iPad 2021 ще има 10.5 инчов Retina дисплей с хоум бутон и Touch ID. Това вероятно означава, че таблетът ще е със стар дизайн, но инсайдерът пише, че ще е по-лек и тънък от сегашните модели.

Според Tron, iPad 2021 ще се захранва от A13 Bionic, който сега можете да намерите в iPhone 11 и ще е обоурдван с 4 GB оперативна памет, вместо сегашните 3 GB. За съхранение устройството ще предложи цели 64 GB, или двойно повече от iPad 8-мо поколение.

Други слухове сочат, че цената на iPad 2021 ще е 299 долара за базовия вариант, за разлика от 329 долара за сегашния модел с 32 GB памет.

Всичко това означава, че Apple се кани да удвои съхранението и да свали цената, което е добра новина за любителите на марката. Остава да изчакаме да видим кога компанията ще представи официално новия си iPad 9-то поколение и дали ще има други изненади.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !