Apple може да въведе позната черта в бъдещите си iPhone модели

Offnews Последна промяна на 02 март 2021 в 15:10 6134 0

Screenshot 2021-03-02 151053

Анализаторът Минг-Чи Куо споделя интересни прогнози за бъдещите смартфони на Apple. Той очаква, че следващият iPhone SE ще има 5G свързаност, което ще добави възможността за работа с мрежи от ново поколение в по-достъпния сегмент.

Според Куо този модел ще се появи през първото полугодие на 2022 година. Доста вероятно е той да запази компактната си форма и екран с диагонал 4.7 инча.

Основната новост, разбира се, ще е добавката на 5G свързаност, което ще доведе до напредък в разпространението на тази технология. Възможно е голям брой потребители да изберат да сменят стария си модел именно заради тази черта.

Догодина ни очакват и интересни нововъведения в основната серия смартфони на компанията, която може да е с името iPhone 14. По данни на анализатора, компанията ще изостави практиката си за използване на прорези в екрана.

Това ще е за сметка на поставянето на селфи камерата в отвор. Това, разбира се, се използва от известно време при телефоните с Android.

Очаква се компанията да добави и автофокус към предните камери на серията iPhone 14. Ако информацията на Куо се оправдае, тази година едва ли ще видим промяна в дизайна на телефоните, като тя е запазена за серията през идната година.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !