Apple може да представи два нови модела Mac на WWDC 2022

Offnews Последна промяна на 12 април 2022 в 07:17 472 0

macbook air

Apple вече обяви, че годишната й конференция за разработчици ще стартира на 6 юни. Както обикновено по време на WWDC 2022 компанията ще представи нови технологии и функции, които е планирала за следващите версии на своите софтуерни платформи.

Apple вече представи няколко продукта тази година, сред които новите Mac Studio и Studio Display, както и бюджетния iPhone SE 2022. Ако се вярва на слуховете обаче, компанията ще представи поне два нови модела Мас по време на WWDC 2022.

Журналистът от Bloomberg Марк Гърмън твърди, че едно от устройствата ще е MacBook Air. Машината ще предложи актуализиран дизайн и мощни спецификации.

Новият MacBook Air вероятно ще се захранва от необявеният още процесор на компанията М2. Apple вече потвърди по време на премиерата на M1 Ultra, че семейството М1 e завършено, така че е напълно логично да премине към следващото си поколение собствени чипове.

Другото усторйство, което се очаква компанията да представи по време на WWDC 2022 може да е преработен iMac. Предполага се, че 27-инчовият iMac ще е с дизайн, подобен на този на 24-инчовия модел с чип М1 – с бели рамки и множество цветови варианти.

Освен тези два компютъра се очаква Apple да представи още няколко продукта до края на годината, включително Mac mini и нов MacBook Pro, който ще замени сегашния 13-инчов модел. WWDC по принцип е софтуерно събитие, но не е изключение гигантът от Купертино да представя и хардуерни продукти, остава да видим дали слуховете ще се сбъднат.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !