Amazfit T-Rex Pro може да е по-здрав от всякога

Offnews Последна промяна на 04 март 2021 в 05:49 6032 0

Amazfit-T-Rex-Pro

Часовникът Amazfit T-Rex беше представен на изложението CES 2020, а по-късно излезе на пазара като един от най-здравите интелигентни модели. Сега компанията изглежда ще го допълни с Pro вариант, за чийто спецификации намеква ново изтичане на информация.

Според 91Mobile, Amazfit се готви да пусне T-Rex Pro, който ще има същия дизайн и форма като предшественика си, но ще е по-здрав. Часовникът е сертифициран за 10АТМ и може да издържи до 100 метра под водата.

Изтичането разкрива още, че той ще има 1.3 инчов AMOLED сензорен дисплей с разделителна способност 360 х 360 пиксела. Освен това ще е с Gorilla Glass покритие със слой против пръстови отпечатъци.

Опциите за позициониране може би ще включват GPS+GLONASS, GPS+BeiDuo и GPS+Galileo. Може да има оптичен сензор BioTracker 2 PPG за проследяване на сърдечната честота и триосен сензор за жироскоп, геомагнитен сензор, барометричен алтиметър и сензор за околната светлина.

За всичко това ще се грижи батерия с капацитет 390 mAh, която ще позволи 18 часа нормална употреба, 9 часа при натоварване и до 40 часа стендбай. Часовникът ще работи с Android 5.0 и iOS 10, както и по-високи версии, чрез съвместимо приложение. Той ще има поликарбонатно тяло и силиконова каишка, а теглото му ще е 59.4 грама. Като цветови варианти ще са достъпни черно, зелено и сиво.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !