Amazfit представи три нови смарт часовника

Offnews Последна промяна на 12 октомври 2021 в 06:27 188 0

Amazfit-GTR-3-Pro-GTR-3-and-GTS-3-smartwatches-800x533

Amazfit представи GTR 3, GTR 3 Pro и GTS 3, които идват с някои подобрения за проследяване на здравето, нови функции и дизайн. Те се захранват от нова операционна система, наречена Zepp.

Zepp има за цел да оптимизира производителността на носимите устройства и вместо да източва батерията, компанията обещава лека и гладка операционна система, елиминираща досадните операции и намаляваща консумацията на енергия. Трите нови часовника работят както с Android, така и с iOS и могат да се свързват с платформи като Apple Health, Google Fit или да синхронизират здравните данни със Strava, Relive Runkeeper и др.

Zepp OS позволява персонализиране с над 150 ярки циферблате, винаги включени дисплеи за всяко настроение и повод, динамични ефекти и плавни анимации. Потребителите ще могат да проектират и собствени циферблати и мини приложения с комплекта за разработчици.

Новата операционна система дава възможност да се тестват четири показателя на здравето с едно докосване, благодарение на вградения 6PD фотодиод BioTracker PPG 3.0, който измерва сърдечна честота, кислород в кръвта, ниво на стрес и скорост на дишане само за 45 секунди. Подава сигнали за необичайно високи или ниски сърдечни честоти и проследява зоните на сърдечен ритъм при тренировки.

Усъвършенстваното проследяване на съня следи етапите, времето на събуждане през нощта, дневните дрямки над 20 минути и дори качеството на дишане. Има и разширено проследяване на менструалния цикъл за жените, а всичко е разположено в ефективни екрани с бърз достъп, които можете да персонализирате.

С помощта на Alexa можете да настроите аларма, да зададете въпрос или да отворите спортен режим или функция, както и да контролирате интелигентни домашни устройства с Home Connect. Часовниците позволяват бързо проследяване на местоположението с бърз и точен GPS, въз основа на пет сателитни системи.

Налични са още инструменти за мотивация и администриране на живота, с които управлявате деня си, получавате известия за съобщения, напомняния за уседналост и пиене на вода, календар, събития и списъци със задачи, прогнози за времето, дистанционно управлечине с Bluetooth на камера и др.

Amazfit GTR 3 Pro е най-доброто носимо устройство на компанията, което може да се похвали с 1.45 инчов AMOLED Ultra HD дисплей и 331ppi. Той разполага с голям кръгъл екран със съотношение 70.6% екран към тяло, тежи едва 32 грама и има 450 mAh батерия, която може да издържи 12 дни с едно зареждане. Часовникът предлага няколко функции, които не могат да бъдат намерени в останалите модели, като 2.3 GB вградена памет за съхранение на до 470 песни, високоговорител, WiFi, поддръжка за Bluetooth разговори, Alexa и 5 АТМ водоустойчивост. Подобно на другите два модела той поддържа над 150 спортни режима и може автоматично да ги разпознава.

Amazfit GTR 3 е изработен от лека, но издръжлива алуминиева сплав от самолетен клас и има елегантна въртяща се коронка, дизайн без рамки и извито стъкло. Той разполага с 1.39 инчов AMOLED HD дисплей с 66% съотношение екран към тяло и 326 ppi. Батерията е с капацитет 450 mAh и издържа до 21 дни с едно зареждане. Освен това предлага режим на пестене на батерията, който може да удължи живота й допълнително.

Amazfit GTS 3 има 1.75 инчов AMOLED UltraHD дисплей с 341 ppi и е един от най-тънките и леки часовници със съотношение 72.4% екран към тяло. Батерита му е с капацитет 250 mAh и издържа до 12 дни с едно зареждане, а часовникът предлага всички здравни функции като останалите два модела.

Серията ще бъде налична в световен мащаб от 11 октомври, като GTR 3 и GTS 3 ще стартират от 179.99 долара, а GTR 3 Pro ще се продава за 229.99 долара в магазините на компанията.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !