topps

Topps обяви началото на първата си колекция от бейзболни карти, базирана на Non-fungible tokens (NFTs). В партньорство с Major League Baseball и MLB Players, компанията въвежда класическото колекционерство в дигиталната ера.

Благодарение на партньорството, произведения от физическото издание на бейзбол 2021 Topps Series 1 (емблематични карти, комплекти за годишнини и др.), ще бъдат цифровизирани и преосмислени като официално лицензирани колекционерски предмети Topps MLB NFT.

Нашият дебют на MLB блокчейн NFT бележи исторически момент в съвременната еволюция на колекционирането както за традиционни, така и за нови колекционери. Радваме се да представим иновации в областта на цифровите колекционерски предмети и да осигурим още едно място за феновете да събират любимите си герои“ – посочва Тобин Лент, вицепрезидент в The Topps Company.

Версията Topps Series 1 Baseball NFT ще включва стандартни колекционерски пакети за закупуване. Колекционерите ще могат да намерят всички видове NFT колекционерски предмети.

Topps предлага дигитални колекционерски предмети на пазара от 2012 година. С Topps Series 1 компанията се присъединява към бързо нарастващата се колекция от официално лицензирани колекционерски предмети Topps NFT на блокчейн.

Първите 10 000 регистрирани ще получат безплатен NFT пакет – Topps MLB Opening Day. NFT бейзболните карти ще бъдат пуснати официално на 20 април.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *