Tesla представи голямо обновяване за своите електромобили, което добави поддръжката на три нови езика в техния интерфейс: руски, унгарски и румънски. Автомобилната развлекателна система Tesla Theater след инсталирането на ъпдейта започва да поддържа стрийм услугата Disney+ заедно с YouTube, Netflix, Hulu, Twitch и други.

Обновяването на софтуерната платформа на електромобилите на Tesla е с номер 2021.24, като неговото разпространение започна на 29-ти юли. Едновременно с новите езици и поддръжката на нови стрийм услуги в електромобилите на Tesla бе добавен и режим на посещаване на автомивка, при който всички прозорци се затварят, чистачките и конектора за зареждане на електромобила се изключват, огледалата се затъмняват.

Интегрираният в електрическите автомобили на Tesla видеорегистратор също е подобрен, усъвършенствана е работата на сензора за измерване на разстоянието до другите обекти, както и Wi-Fi системата.

Добавянето на нови езици за интерфейса на електромобилите на Tesla е логично, понеже автомобилната компания на Илън Мъск има по един автосалон в Унгария и Румъния. Но от друга страна в Русия няма нито един автосалон на Tesla. Добавянето на руски интерфейс може да се тълкува, че в Русия също ще се появи магазин за продажбата на електромобилите на Tesla.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *