Vivacom с най-много пренесени мобилни номера за последната година

Offnews Последна промяна на 11 май 2022 в 19:49 3685 0

Vivacom_fastest_5G

Vivacom е лидер сред трите мобилни оператора с най-много пренесени мобилни номера към мрежата си за последната година. През този период най-много клиенти на мобилни услуги са избрали да прехвърлят мобилните си номера към мрежата на Vivacom.

Мобилните планове Unlimited дават привилегия на клиентите на оператора да се възползват от истински неограничени оферти в най-бързата и най-голяма 5G мрежа в България.

"Доказваме, че изпълняваме това, което обещахме на нашите клиенти. Досега покрихме почти 68% от българското население и продължаваме да разгръщаме 5G инфраструктурата, за да увеличаваме постоянно супер бързото ни покритие. Всички наши клиенти могат да се наслаждават на допълнителни ползи при комбиниране на нашите мобилни и фиксирани услуги. Бъдещето започва от тук", каза Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Vivacom.

Високото качество на предлаганите услуги, най-бързата 5G мрежа в България въз основа на проучване на Ookla на Speedtest Intelligence, която е и най-голяма с покритие в над 530 населени места и курорти, доказа Vivacom като предпочитан оператор, към който се прехвърлиха най-много мобилни номера през последната година.

Осигуряването на свързаност с голямо покритие, в съчетание с надеждна бърза връзка и иновативни продукти и услуги, превръща Vivacom в доверен партньор за своите клиенти не само в ежедневните, развлекателни и социални дейности, но и в сфери като образование и работа. С предложените наскоро нови комбинирани оферти, Vivacom предоставя на своите бизнес клиенти цялостни решения за всичките им комуникационни нужди.

Компанията продължава да разширява покритието на най-бързата 5G мрежа, с планове да достигне до 72% от населението и значителна част от големите пътища в страната до края на тази година. Всички клиенти на Vivacom могат да използват 5G мрежата без допълнително заплащане.

Vivacom предлага на своите клиенти модерни, високотехнологични телекомуникационни услуги и портфолио от атрактивни продукти. С Unlimited мобилни планове, на цена от 30,99 лева с ДДС (в комбинация с фиксирани услуги), потребителите получават неограничени минути за разговори, SMS и MMS в България и роуминг в ЕС, както и неограничени MB, включително в мрежата от пето поколение на Vivacom, без ограничение за целия период на използване. Клиентите могат да избират измежду широка гама от над 60 5G устройства в различен ценови клас.

За повече информация, може да посетите vivacom.bg.

 

 

По данни на НСИ за брой на населението за 2019 г.

Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12. 2021, валидни

само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на

vivacom.bg.

Най-голямото покритие от 5G мрежа след сравнение по общодостъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Още за vivacom.bg.

Най-много прехвърлени мобилни номера, според данните в системата за преносимост между операторите за последната година.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !