Vivacom пусна промоционално в сайта си разнообразни смарт устройства с отстъпки до 100 лева

Offnews Последна промяна на 16 март 2022 в 17:21 3633 0

smart-accessories-header-march2022-3

Vivacom стартира нова онлайн промоция, включваща богато разнообразие от смарт устройства и аксесоари, предлагани с отстъпки до 100 лева. Част от кампанията са смартфоните Huawei Nova 9 и Huawei P50 Pocket, умния часовник Huawei GT3 46мм Active, слушалките Huawei Freebuds Lipstick, външната батерия Cellularline 8000 mAh, дрон Tello, както и смарт слушалките на Apple – Airpods Max и Airpods 2.

Huawei Nova 9

Това е стилен и много тънък – 7.77 мм – смартфон, който се откроява с четворна задна камера и впечатляваща производителност. Има 6.57-инчов OLED дисплей, с резолюция 2340 х 1080 px и честота на опресняване 120Hz. Задната камера разполага с един 50 MP сензор, един 8 MP ултраширокоъгълен, един 2 MP макро и още един 2 MP сензор за дълбочина. Предната камера е 32 MP. Huawei Nova 9 е с процесор Qualcomm Snapdragon 778G, 8GB оперативна памет и 128GB вградена памет. Батерията му е с капацитет 4300 mAh.

Huawei P50 Pocket

Един от най-красивите смартфони на пазара се отличава със своя сгъваем дизайн. Централно място в него заема сгъваемият 6,9-инчов OLED дисплей с резолюция 1188 x 2790 px и честота на опресняване 120 Hz. Размерите на модела в сгънато положение са 87,3 мм. х 75,5 мм. х 15,2 мм., а в разгънато – 170 мм. х 75,5 мм. х 7,2 мма. Той разполага и с един по-малък външен OLED екран с диагонал 1,04 инча. Основната камера на Huawei P50 Pocket е тройна с един 40 MP, един 13 MP ултраширокоъгълен и един 32 MP сензор. Селфи камерата му е 10.7 MP. Процесорът е Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 4G, оперативната памет 8GB, а вградената памет – 256GB. Батерията му е с капацитет 4000 mAh.

Huawei GT3 46мм Active

Един от най-добрите умни часовници на пазара в момента е вдъхновен от спортните коли Grand Tourer. Техният дизайн е повлиял на редица негови характеристики, на дългия живот на батерията, както и на цялостния му стил. Разполага с елегантна въртяща се корона – бутон, която улеснява движението във всички посоки, зуумването, преподреждането и деинсталирането на приложенията. Освен това моделът има щадящо кожата задно покритие от подсилен полимер, както и зона със сапфирено покритие при сензорите. Той поддържа сателитно позициониране чрез системите GPS, GLONASS, Galileo и Beidou. Сред екстрите му са функции за предупреждение за настъпващо лошо време, предстоящи приливи, изгрев, залез и дори фази на луната, както и напълно обновена TruSeen 5.0 система за мониторинг на сърцето и други физически показатели с подобрена прецизност. Издържа до 14 дена с едно зареждане на батерията.

Huawei Freebuds Lipstick 

Това са красиви дамски слушалки с изключително качествен звук и уникален дизайн, който включва стилен метален кейс, наподобяващ червило. Поддържат Bluetooth 5.2 безжична технология и имат USB Type-C порт. Разполагат с технология за активно шумопотискане, както и с опция за управление с докосване. Размерите им са 41,4 x 16,8 x 18,5 мм. и тежат едва 4,1 грама.

Всички Huawei устройства с онлайн отстъпки до 100 лева може да видите тук.

Cellularline 8000 mAh

Това е мощна външна батерия с капацитет 8000 mAh, достатъчен за зареждане изцяло на един съвременен смартфон. Устройството е изключително компактно и се отличава с футуристичен дизайн. В долната страна на предния панел има светлинен индикатор, показващ с колко енергия разполага, а отдолу са разположени трите най-широко разпространени USB порта.

Дрон Tello

Този симпатичен малък летящ дрон е тип куадкоптер, което означава, че разполага с четири перки. Отличава с компактните си размери – 98 x 92.5 x 41 и изключителната си лекота (тежи едва 80 грама). Свързва се с други устройства посредством Bluetooth v 5.2 модул и разполага с Micro USB кабел. Управлява се изключително лесно дори и от хора без особен опит с безпилотните летателни апарати.

Apple Airpods Max

Новите слушалки на Apple с традиционна форма с наушници, покриващи ушите събират в себе си множество екстри и иновации. Сред тях са вграден динамичен драйвър, разработен от Apple, който гарантира звук с висока прецизност, Transparency режим, пространствено аудио и не на последно място – опция за активно шумопотискане. Слушалките могат сами да засичат кога са поставени на главата. В добавка удобните възглавнички за уши с мемори пяна спомагат те да прилегнат идеално, съобразявайки се с особеностите на ушите. Батерията издържа до 20 часа слушане на музика, гледане на филми или разговори с включено активно шумопотискане и пространствено аудио.

Apple Airpods 2

Второто поколение безжични слушалки Airpods на Apple има характерния за продуктите на компанията уникален стил и гарантира високо качество на звука. Предлагат се в комплект с елегантна кутийка – зарядно. Свързват се автоматично щом бъдат поставени на ушите и могат да се настройват лесно с едно докосване на чувствителната им повърхност. По същия начин могат да усетят кога са махнати от ушите и се изключват сами. Разполагат с вграден H1 чип, който гарантира стабилна безжична връзка. Издържат до пет часа с едно зареждане и до 24 часа с помощта на кутийката – зарядно.

Всички смарт аксесоари с онлайн отстъпка може да видите тук.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !