Vivacom представи нови комбинирани оферти за малък и среден бизнес с до 30% отстъпка

Offnews Последна промяна на 03 май 2022 в 12:02 4099 0

Vivacom

Операторът предлага на едно място всичките си най-висококачествени телекомуникационни услуги, от които се нуждае малкият и среден бизнес

 

Vivacom представя нови оферти за комбинирани мобилни услуги, телевизия и интернет, създадени специално за малкия и среден бизнес. С новите си пакетни услуги за специфичните нужди на различни групи потребители Vivacom дава цялостно решение като one-stop-shop, със спестяване до 30% от цената за пълния срок на договора.

Според данни на Министерство на икономиката и индустрията около 99% от фирмите в България са малки или средни по размер и като такива осигуряват 75% от заетостта на пазара на труда и 65% от добавената стойност в икономиката.

Vivacom се стреми да бъде техен доверен технологичен партньор, като им предлага възможност да комбинират услугите, от които имат нужда, да спестят пари и да бъдат по-ефективни и конкурентоспособни, разчитайки на високоскоростна свързаност на оптимална цена.

В новата рекламна кампания на оператора участват реални представители на малкия и среден бизнес. Те са истинските „бизнес великани” заради големите им усилия и сериозния принос към българската икономика и развитието на обществото.

Тройна комбинирана услуга

Предложението на Vivacom за тройна комбинирана услуга включва мобилен план с достъп до 5G, високоскоростен оптичен интернет, както и първокласната ТВ услуга EON на обща цена от 59 лева без ДДС за целия срок на договора.

Мобилният план Unlimited 50 осигурява неограничени минути за разговори, СМС-и и мегабайти, както и достъп до 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България на базата на Speedtest Intelligence® анализ на Ookla®. Тя е и най-голямата в страната, с покритие в над 530 населени места и курорти. Unlimited 50 дава достъп до световната музикална и стрийминг платформа TIDAL и има включен абонамент за Капитал PRO за пълен достъп до съдържанието на една от водещите бизнес медии у нас. Така бизнес клиентите на Vivacom ще имат неограничен достъп до бизнес новини, анализи, класации на компании, доклади за индустрии и друга полезна информация от корпоративния свят.

Тройната комбинирана оферта включва също оптичен интернет със скорост до 600 Mbps (за download) в първата и най-голямата 10 GIGA оптична мрежа в България.

Третата услуга е EON Biz – цялостно бизнес решение за телевизия с платени права за публично излъчване. В пакета са включени 60+ ТВ канала и видеотека, както и EON смарт бокс, приложението EON Smart TV и мобилното приложение EON за достъп до платформата през различни устройства, но с един и същ интерфейс.

Двойна комбинирана услуга 

Представителите на малкия и среден бизнес имат възможност да изберат и комбинация от мобилна услуга и фиксиран интернет на стойност 44 лева без ДДС на месец за целия срок на договора. Предложението отново включва мобилен план Unlimited 50 с достъп до 5G мрежата на телекома и високоскоростен оптичен интернет с до 600 Mbps (за download) в първата и най-бърза 10 GIGA оптична мрежа в България.

Освен новите тройна и двойна комбинирана услуга, Vivacom предлага на представителите на бизнеса редица решения, които да ги улеснят в тяхната дейност. Такива са  GPS решения за управление на автопарк, облачни услуги за съхранение на данни и ко-локация Vivacom Cloud, създаване на уебсайт и онлайн магазин. В портфолиото си телекомът има и смарт услуги, базирани на IoT, като наблюдение в реално време на микроклимат в сгради или затворени пространства, складове, оранжерии и други.

Повече информация за IoT решенията може да видите тук: vivacom.bg/bg/business/viva-smart-iot

Повече информация за новите комбинирани оферти може да намерите на vivacom.bg.

 

 Статистика за бизнеса от сайтовете на МИИ. Повече информация на vivacom.bg

https://www.mi.government.bg/bg/themes/aktualni-danni-za-msp-2103-285.html

 Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12.2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на vivacom.bg.

 Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

 Скорости до 10 Gbps в части от София, Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна. За техническа възможност и повече информация – vivacom.bg

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !