Zoom пуска нова платформа за събития

Offnews Последна промяна на 20 май 2021 в 11:34 5070 0

Услугата за видео чат Zoom обяви, че стартира нова платформа, специализирана в областта на виртуалните събития. Тя ще предоставя на бизнеса и потребителите специално място за създаване и споделяне на ивенти.

Те могат да бъдат най-разнообразни по формат и тематиката, като например уроци по йога, фирмени конференции и др. Очаква се новата функционалност, която ще бъде платена, да стартира през лятото.

Zoom Events ще улеснява клиентите си с многобройни инструменти като център с всички събития за потребителите. За организаторите на събития е предвидена възможност за продаване на билети и печалба.

За разлика от останалите подобни платформи като Eventbrite и Meetup, Zoom Events ще бъде по-голяма по обхват. Тя има амбициите да се превърне в онлайн мястото на всички корпоративни служители, стартиращи компании, клиенти, медии или просто любители на събитията.

За да помогне на потребителите си да популяризират своите събития, Zoom ще ги публикува в публична директория, в която ще бъдат откривани от всички останали. Организаторите ще имат достъп до статистически данни за събитията като посещаемост, регистрация и приходи.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !