Видео разговорите на Telegram вече могат да включват до 1000 потребители едновременно

Offnews Последна промяна на 03 август 2021 в 11:23 966 0

Telegram

Telegram разшири функцията си за групови видео разговори, която стартира през месец юни, за да може повече участници да се възползват от нея. Последната версия на приложението за чат вече позволява до 1000 души да се присъединят към групово видеообаждане.

Броят на участниците, които могат да излъчват видео от камерата или екрана си, е ограничен до 30. Останалите 970 души могат да се включат и да гледат. Платформата прави тези разширения, за да излъчва събития на живо.

В съобщение до медиите компанията уверява, че ще продължи да увеличава лимита. В допълнение, Telegram актуализира и функцията за видеосъобщения, така че потребителите да могат да ги гледат с по-висока разделителна способност.

Потребителите вече могат да споделят екрана си със звук по време на видео разговори и да настройват съобщенията си да се изтриват автоматично след един месец. Вместо в рамките на ден или седмица, както позволяват по-старите опции.

Други нови функции включват още възможност за нулиране на паролата и използване на анимирани емоджита. Актуализираният медиен редактор на Telegram прави ширината на четката по-малка при увеличаване, което позволява на потребителите да нарисуват по-фини детайли върху снимки и видеоклипове.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !