Twitter работи за осъществяване на сделката с Мъск

Offnews Последна промяна на 26 май 2022 в 11:12 844 0

Twitter-Feature

Въпреки множеството въпроси свързани с бъдещето на Twitter, по време на ежегодното събиране на акционерите не даде яснота в тази насока. Няма и значително развитие по отношение на придобиването на компанията от Илон Мъск.

Главният изпълнителен директор на Twitter, Параг Агравал, заяви, че се работи в тази насока. Статутът на сделката обаче все още е неясен след като Мъск заяви, че тя е спряна. Това е така заради притесненията му за наличието на ботове в платформата.

Ръководството на Twitter продължава да твърди, че се движат напред с плановете. Акционерите повдигнаха въпроси свързани с бъдещето на компанията във връзка с политиките за модериране на съдържание.

Агравал заяви, че компанията е фокусирана върху настоящите политики и ограничаване на зависимостта си от обратната връзка на потребителите. Според него заглушаването на политическите коментари противоречи на отдадеността на платформата по отношение на свободата на словото.

Срещата маркира и края на участието на съоснователя на Twitter в борда на компанията. Той сдаде поста на Главен изпълнителен директор през ноември, но досега остана в борда на директорите.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !