Туитът-шега на Илън Мъск за закупуването на Coca-Cola стана вторият най-популярен туит в историята

Offnews Последна промяна на 30 април 2022 в 17:26 518 0

elonm

След официалното обявление, че Илън Мъск купува социалната мрежа Twitter за 44 милиарда щ. долара, генералният директор на Tesla и SpaceX публикува интересен туит, който към днешен ден е вторият най-популярен туит в историята на тази социална мрежа. Според информацията на Wikipedia, тази публикация е събрала 4,5 милиона лайка. Веднага след това стана ясно, че броят на последователите на най-богатия човек на планетата след датата на обявяването на закупуването на Twitter, е нараснал от 83,6 до 88,7 милиона.

Историческият туит на Илън Мъск гласи следното:

"След това ще купя Coca-Cola, за да върна кокаина в нея".

https://twitter.com/elonmusk/status/1519480761749016577

Различните медии ни напомнят, че за да купи Coca-Cola Илън Мъск трябва да даде 287 милиарда щ. долара, каквото е пазарната капитализация на тази компания към днешен ден. Засега генералният директор на Tesla, SpaceX, а и на Starlink няма подобен капитал, но кой знае какво ще стане в близкото бъдеще. Самият Мъск съобщи, че просто се е пошегувал.

На първо място по популярност в Twitter си остава семейното съобщение за смъртта на актьора Чадуик Боузман със 7,2 милиона харесвания. Той е много известен с ролята си на Черната пантера във филмите на Marvel.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !