Tinder ще въведе нова опция наречена Swipe Party

Offnews Последна промяна на 07 януари 2022 в 15:03 420 0

tinder-home-page-5409106_1280

Tinder подготвя нова функционалност наречена Swipe Party. С нея потребителите ще могат да поканят приятели, които да им помагат да изберат потенциални партньори, научаваме от TechCrunch.

Новата възможност беше открита в кода на приложението от Gratisdatingtips и все още не е обявена официално, но от компанията потвърдиха, че работят върху нея. Опцията ще наподобява Apple SharePlay, която дава възможност за гледане с компания през FaceTime от приложения като Disney+ и Hulu.

В Tinder по подобен начин ще можете да каните приятели, с които заедно да обмисляте дали да плъзнете наляво или надясно. Много хора вече правят това на живо, но във времената на коронавирус опцията ще е полезна.

Откритият код показва, че Swipe Party ще позволи на потребителя да покани приятели в сесия чрез добавянето на техните телефонни номера и потвърждение чрез код. След това се въвеждат други лични данни. Ще трябва да бъде даден достъп и до микрофона и камерата.

Наскоро Tinder даде възможност на потребителите да добавят клипове към профилите си, а скоро се очакват и някои чат функционалности. Предстои да видим кога ще бъда интегрирана и Swipe Party.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !