Световният мобилен конгрес отново събра технологичния сектор в Барселона

Александър Александров Последна промяна на 26 февруари 2024 в 12:50 524 0

MWC 2024
MWC 2024

Световният мобилен конгрес (MWC 2024) в Барселона отново събра водещи фигури от технологичния сектор. По традиция събитието се посещава от десетки хиляди производители на смартфони, иноватори, инвеститори, експерти, журналисти и потребители от цял свят.

Конференцията е известна с анонсирането на новаторски технологии, които преопределят развитието в мобилния сектор – от последни модели смартфони и носими устройства, до напредъка в 5G, IoT (Интернет на нещата), Изкуствения интелект (AI) и др. В допълнение, на MWC 2024 се провеждат ключови речи и панелни дискусии на теми като въздействието на мобилната технология върху обществото, икономиката и начина, по който живеем и работим.

Всичко това и още много други вълнуващи новости и анонси можете да откриете на Световния мобилен конгрес в Барселона, който започва от днес и продължава до 29 февруари. Тази година на него се очаква да присъстват над 90 000 посетители. Това е значително увеличение спрямо предходните издания, което подчертава важността на събитието в технологичния сектор.

Александър Александров е нашият специален пратеник, който в момента се намира в Барселона. През следващите дни той ще ни предоставя актуална информация и ще ни даде възможност да се потопим в атмосферата на това глобално технологично събитие.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !