OnePlus работи върху блокчейн проекти?

Offnews Последна промяна на 01 юни 2021 в 13:42 5387 0

OnePlus-logo

През последните години редица компании възприемат и въвеждат функционалности свързани с криптовалути и блокчейн. Изглежда сред тях може да се нареди и OnePlus.

Възможно е компанията да разработва няколко проекта в тези сфери. За това подсказва открита от MySmartPrice анкета, наречена OnePlus Blockchain Research, във форума на компанията.

Сред въпросите в нея са и такива, питащи потребителите дали някога са инвестирали в криптовалута, купували или продавали NFT и дали са купували смартфон втора ръка. От компанията се интересуват още какви проблеми или неудобства са имали ако са инвестирали в този тип съдържание и продукти.

Тази анкета подсказва за наличието на интерес от страна на OnePlus в сектора, като компанията изглежда проучва на потребителските нагласи и нужди. Един от очевидните продукти би бил под формата на портфейл за криптовалута.

С него би била възможна търговията с разнообразни криптовалути директно от телефона. Освен това в такива портфейли се съхраняват криптовалути.

Голям интерес представлява и въпросът за покупка на смартфони втора употреба. Възможно ли е OnePlus да използва блокчейн технология за по-лесно верифициране на предходните собственици на телефони?

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !