Обама и Брус Спрингстийн дебютират със съвместен подкаст в Spotify

Offnews Последна промяна на 23 февруари 2021 в 11:23 6131 0

obama

Шведската стриймиг платформа Spotify обяви, че бившият президент Барак Обама и музикантът Брус Спрингстийн ще водят свой подкаст ексклузивно за нея. Той ще се нарича "Ренегати: Родени в САЩ" и ще бъде съставен от осем епизода.

Сред темите, които двамата известни американци ще обсъждат, са тези за брака, бащинството и бъдещето на Америка. Те ще разкажат за родните си градове, семействата и примери на подражание, след което ще дискутират болезненото разделение на страната днес.

За новия си проект Обама споделя, че на пръв поглед с Брус нямат много общи неща. През годините обаче установяват, че имат сходни възгледи за работата, семейството и за Америка.

"Всеки един от нас вървеше по паралелен път, опитвайки се да разбере страната, която ни е дала толкова много. Анализирайки личните си истории, ние търсим начин да ги свържем с историята на Америка."

Първите два епизода от новия подкаст вече са достъпни за потребителите на Spotify. Това е вторият подкаст на продуцентската къща на Обама - Higher Ground.

Първият беше този на съпругата му - Мишел Обама, който дебютира през миналата година. Нейното шоу също беше създадено ексклузивно за Spotify, но в последствие е пуснато и в други платформи.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !