Най-скъпите слушалки в света идват в Пловдив на първото NEXT GEN Hi-Fi EXPO в града

Александър Александров Последна промяна на 24 октомври 2023 в 19:33 1341 0

NEXT GEN Hi-Fi EXPO
NEXT GEN Hi-Fi EXPO

Първото пловдивско издание на изложението за аудио техника NEXT GEN Hi-Fi EXPO ще се проведе в хотел Тримонциум, на 11 и 12 ноември тази година. На него ще бъде представен най-големият избор от слушалки, колони и други Hi-Fi аудио продукти в България. Организатор на събитието е българският вносител на аудио техника V System, а входът е свободен.

Във фокуса на изложението ще бъде дуелът между двете най-скъпи слушалки в света – Sennheiser HE1 и Hifiman Shangri-La SR, които се предлагат на цени от 140 000 лв. и 110 000 лв. Съответно. На събитието всички желаещи пловдивчани ще имат възможност да изпробват и двата модела.

Sennheiser HE1 се отличават с безкомпромисен звук и уникален дизайн, с усилвател, изработен от мрамор Carrara – един от най-ценните видове камък на планетата, от който е правил скулптурите си ренесансовият художник Микеланджело Буонароти. Слушалките са изключително лесни за ползване, а капакът им се отваря с едно единствено докосване, всички елементи на усилвателя и бутоните излизат автоматично напред, а тръбите се издигат от корпуса.

Hifiman Shangri-La SR от своя страна разполагат с уникална HIFIMAN технология, базирана на нанотехнологични драйвери и предлагат изключително качество на звука, както и удобен за продължително използване дизайн.

На събитието в Пловдив ще бъдат представени и други иновативни продукти от общо 25 водещи производители в света, сред които Sennheiser, Hifiman, Audio-Technica, Meze Audio, iFi, Dan Clark, Focal и Musical fidelity. Сред моделите слушалки, достъпни на място ще бъдат HD 660 S2, Momentum 4, НD 400, НD 600, Suѕvаrа и Ѕhаngrі-Lа Јr, а много от продуктите ще са с намаления, достигащи до 50 процента. Поради добрата акустика на залите, силен акцент ще бъде и представянето на редица нови модели колони. Участниците ще осигурят над 200 награди за посетителите. В изложението ще се включи и Дюкян Меломан, чиито екип ще предостави голям избор от винили.

Това е второто NEXT GEN Hi-Fi expo за тази година, след провелото се в София изложение през октомври. Плановете на организаторите включват през следващите години подобни аудио събития да се проведат в редица други градове на България.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !