Jar Computers пуска в своята мрежа новата серия процесори Ryzen 8000G

Моделите се отличават с нов енджин с изкуствен интелект

Offnews Последна промяна на 09 февруари 2024 в 18:08 878 0

Процесори
Процесори

Българската компютърна компания Jar Computers вече предлага на пазара у нас новата серия процесори на AMD – Ryzen 8000G. Тя включва моделите Ryzen 5 8500G, Ryzen 5 8600G и Ryzen 7 8700G, които се отличават с нов AI енджин и най-бързата вградена графика в своя клас.

Новите настолни процесори са подходящи за геймъри и създатели на съдържание, използващи приложения с висока производителност. Висококачествените модели от серията включват технологията Ryzen AI, която оптимизира обработката на задачи, свързани с изкуствен интелект.

Сред останалите отличаващи характеристики на новите чипове са AMD Radeon 700M графика, която подобрява производителността с уникалната AMD HYPER-RX технология с Fluid Motion Frames, както и AMD EXPO за работа на по-високи честоти на паметта. Друго предимство е Precision Boost Overdrive (PBO), който позволява още по-голямо увеличение на честотите на процесора, при повишени граници на захранването.

Всички модели на процесори за настолни компютри от тази серия предлагат най-бързата вградена графика в своя клас с впечатляващата мощ на Radeon 700M. Благодарение на това геймърите могат се възползват от визуална яснота, осигуряваща гладко AAA 1080p игрово изживяване на достъпна цена и в малки форм-фактори.

Новата серия процесори Ryzen 8000G на AMD е идеален избор за всеки, който търси висока производителност и иновации за своя компютър. С новите си предложения Jar Computers продължава своята политика за предлагане на най-новите компютърни технологии на българския пазар.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !