Илън Мъск сподели защо обича да публикува шеговити постове в Twitter

Offnews Последна промяна на 10 май 2021 в 15:19 5262 0

SNL1

Генералният директор, основател и собственик на SpaceX и Tesla Илън Мъск проведе SNL онлайн сесия, на която даде голямо интервю и разказа редица подробности за своя живот и работа.

Характерните шеговити постове на милиардера в Туитър от няколко години вълнуват медиите. Неговите изказвания в тази социална мрежа често пъти водят до проблеми, финансови печалби, понякога до финансови загуби, но във всички случаи оказват значително влияние на IT индустрията и на фондовия пазар. Ръководителят на Tesla сподели каква е причината за това негово поведение - той просто е ексцентричен. "Много добре зная, че има много хора, за които някой от моите постове изглеждат доста странни. Причината е, че така работи моя мозък" - каза Мъск. След което добави: "Искам да кажа на всички, които може би неволно съм обидил, че аз на практика отново изобретих електромобила и възнамерявам да изпратя хора на Марс. Наистина или си мислите, че мога да бъда някакво стеснително, спокойно и сериозно момче?".

Да си припомним, че туитовете на Мъск навредиха и на него. Така например, заради шегата относно акциите на Tesla, той бе принуден да напусне поста председател на борда на директорите, а самата компания бе глобена с 20 милиона щ. долара за мошеничество с ценни книжа. Но по всичко личи, че Мъск не съжалява за своите понякога шеговити, а понякога странни туитове, и дори се гордее с тях.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !