Дмитрий Рогозин затвори своя Twitter профил след като Мъск купи социалната мрежа

Offnews Последна промяна на 26 април 2022 в 12:56 481 0

800x400

Ръководителят на Роскосмос Дмитрий Рогозин ограничи достъпа до своя акаунт в социалната мрежа Twitter, след като официално стана известно, че новият собственик на тази изключително популярна социална мрежа е генералният директор на Tesla и SpaceX Илън Мъск, който Рогозин никак не обича.

Сега, при посещаването на страницата на генералният директор на руската държавна корпорация Роскосмос се вижда следното съобщение:

"Тези туитове са защитени. Единствено одобрените от притежателя на този акаунт последователи могат да виждат туитовете на @Rogozin. За да поискате достъп, натиснете бутона Follow".

Това означава, че Дмитрий Рогозин е блокирал възможността случайни хора да четат неговите туитове, като по принцип това са потребителите, които не са регистрирани и нямат право да четат тези съобщения. За да се четат туитовете на Рогозин не е достатъчно да си регистриран потребител. Необходимо е да се подаде запитването Follow, след което притежателят на тази страница решава дали да одобри или да отклони молбата.

Самият Дмитрий Рогозин засега не е коментирал своето решение. Но преди време той разкритикува Илън Мъск и го обвини в лицемерие, като заяви, че той всъщност няма никакво намерение да колонизира Марс. Генералният директор на Роскосмос е на мнение, че Мъск всъщност не мисли за свободата на словото, а просто иска да използва Twitter за користни цели.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !