Clubhouse стартира нова функция за записване и отложено слушане Replay

Offnews Последна промяна на 09 ноември 2021 в 11:09 471 0

Социалната платформа Clubhouse обяви нова функция, наречена Replay. Благодарение на нея потребителите ще могат да запишат аудио чат и след това да го запазят в клуб или профил за по-късно слушане.

Новата функция ще бъде достъпна както за Android устройства, така и за iOS. Потребителите ще могат също да изтеглят и използват записа като подкаст или саундтрак на Tik Tok.

Replay наподобява наскоро стартираната функция на Twitter за Spaces, която също позволява на потребителите да записват и споделят аудио чат сесия с други. Предвидено е тя да бъде незадължителна функция, която администраторите могат да изберат да включват или изключват за всяка обществена стая.

Повторното гледане на записана сесия ще предлага същите елементи като на стаята на живо. Потребителите ще могат да използват различни опции като прескачане към следващия говорител, пауза и др.

В добавка - те ще могат да слушат сесията с 1.5 или 2 пъти по-бърза скорост. Създателите на съдържание, от своя страна, ще могат да видят кой слуша техните повторения.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !