Българският стартъп за психично здраве RelaxifyApp получи финансиране от инвеститори с цел ускоряване на растежа

RelaxifyApp е научно базирано приложение за смартфони, създадено от екип психолози

Offnews Последна промяна на 22 февруари 2023 в 14:16 1028 0

Relaxify

Снимка Relaxify

Relaxify

Relaxify Ltd., компанията зад научно базираното приложение за ментално здраве “RelaxifyApp”, с гордост обяви първата си външна инвестиция в края на 2022, от 100 000 € от четири инвеститора: Innovation Capital, Vitosha Venture Partners, NOVATOR, ABS Ventures B.V. и с щедрото съдействие на CEO Angels Club Bulgaria, с цел по-нататъшно развитие на продукта, както и стремеж към увеличаване на пазарния му дял и достигане на нова потребителска база с добавената стойност, която RelaxifyApp предоставя.

„Развълнувани сме за RelaxifyApp – работим усилено, за да се уверим, че нашият продукт непрекъснато се развива и че вървим напред към нашата първоначална идея.“ каза Александър Станков, Директор Бизнес Развитие и Съосновател на Relaxify. „Тази инвестиция също ще ни позволи да привлечем нови потребители, да достигнем нови пазари и да увеличим ангажираността вътре в приложението.“

Томе Нединковски, Ръководител на екипът от психолози и съосновател в Relaxify, добави: „Ние растем. Изграждането на страхотен продукт е само първата стъпка. Нашият дългосрочен успех е свързан с изграждането на устойчива общност от ангажирани потребители, чието ментално здраве се подобрява благодарение на нашия продукт. Нямам търпение за това, което тепърва предстои."

Явор Гочев, старши инвестиционен мениджър, Innovation Capital: „Горди сме да се включим рано и да бъдем част от бъдещия успех на Relaxify. Като инвеститор вие искате да подкрепяте силни екипи и ние имаме голяма увереност, че Relaxify ще подобри благосъстоянието на хората по целия свят и ще бъде успешен в начинанието си благодарение на своя екип.“

Камен Банковски, директор във Vitosha Venture Partners, добави: „Още от първата среща бяхме впечатлени от основателите на компанията, от техните взаимно допълващи умения и способността им да действат. Те решават големия и нарастващ проблем с менталното здраве в днешното общество чрез геймифициране на научно подкрепени методи. Щастливи сме да ги подкрепим в това пътешествие и нямаме търпение да видим къде ще ни отведе."

RelaxifyApp е научно базирано приложение за смартфони, налично за iOS и Android, създадено от екип психолози, с цел да подобри вашето когнитивно, физическо, социално и емоционално благосъстояние. Комбинирането на технологии и психология има за цел да вдъхнови и стимулира промяна в тези области като извиси цялостното ви качество на живот. Намалете стреса, облекчете безпокойството и предотвратете прегарянето с нашите ментални упражнения за мозъка.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !