WhatsApp ще добави реакции към съобщения

Offnews Последна промяна на 25 август 2021 в 14:24 646 0

INDIA-US-INTERNET-FACEBOOK

Към момента единственият начин да отговорите на съобщение в WhatsApp е чрез обратно такова. Това включва текст, гласово съобщение и обаждане. Липсва обаче опция за бърза реакция, каквато има при други платформи. Това обаче ще се промени скоро.

По данни на WABetaInfo, WhatsApp работи върху добавянето на подобна възможност, която може да наподобява на тази при Signal. Потребителите ще могат да изпращат реакции под формата на емоджита към нови съобщения.

По този начин потребителите ще имат алтернативен начин за изразяване на чувствата си без да отговарят с цяло съобщение. Подобно на въведената наскоро функционалност View Once, хората с по-стари версии няма да могат да получават реакции. Те ще получават известия за обновяване на приложението.

Тази новост разбира се не е значителна, но пък със сигурност ще допадне на определена група хора.

Припомняме, че наското компанията обяви, че работи и върху система за криптиране от ново поколение. Тя ще направи възможно свързването на множество устройства към един акаунт без изискването за смартфон. Като част от тези усилия WhatsApp планира и създаването на първото си приложение за iPad.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !