Twitter връща потвържденията на акаунта с отворена за всички система за кандидатстване

Offnews Последна промяна на 21 май 2021 в 07:33 5099 0

twitter-rules

Twitter връща системата за проверка на акаунта, която позволява на потребителите да кандидатстват за получаване на верификация в платформата. След като спря заявките за потвърждение на акаунтите през 2017 година, Twitter направи някои забележителни промени в програмата и добави нови насоки, които да отговарят на критериите за проверка.

Всеки може да подаде заявка за потвърждение, благодарение на нова система за кандидатстване, която се появи в раздела за настройки на акаунта. Така вече не се налага да контактувате със служителите на лични съобщения.

По-късно тази година Twitter планира да добави още категории, които включват учени, религиозни фигури и др. След като кандидатстват за проверка на акаунта, те ще бъдат помолени да потвърдят самоличността си чрез лична карта, официален имейл или сайт. След този етап, искането се изпраща за оценка.

В случай, че заявката бъде отказана, можете отново да кандидатствате в рамките на следващите 30 дни. По-важното обаче е, че все още трябва да се преминат критериите за “забележимост”, които определят колко сте важни или подходящи, за да получите потвърден акаунт в Twitter.

На тези критерии отговарят например медицински специалисти, обслужващи пациенти по време на криза, журналисти, отразяващи природно бедствие, основатели на кампании за правата на човека или активисти, свързани с голямо културно събитие, които могат да бъдат проверени в Twitter, без да преминават строгите критерии за получаване на синята отметка.

Освен това акаунтът ви трябва да е пълен, което включва име и изображение, активен, тоест влизал през последните 6 месеца, защитен – свързан с имейл и телефонен номер и не трябва да е спиран временно за нарушение на правилата през последната година.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !