Световната конференция за разработчици на Apple ще се проведе от 6 до 10 юни

Offnews Последна промяна на 06 април 2022 в 07:26 579 0

Apple-WWDC22-announcement-hero_big.jpg.medium_2x

Apple официално обяви, че конференцията за разработчици WWDC ще се проведе от 6 до 10 юни. Събитието ще се предава изцяло онлайн за трета година и ще е безплатно за всички.

По време на конференцията компанията ще представи следващите версии на своите операционни системи iOS, iPadOS, macOS, watchOS и tvOS и ще пусне първите им бета версии, за да могат разработчиците да имат достатъчно време да подготвят своите приложения до пускането на официалните версии през есента.

Освен, че ще получат ранен достъп до новите операционни системи, през останалата част от времето разработчиците ще имат възможност да се срещат виртуално с персонала на компанията, който ще им покаже различни трикове и ще им даде насоки за създаване на по-добри приложения.

В деня на откриване на конференцията, някои студенти и разработчици ще бъдат поканени да гледат заедно основния доклад и видеа в Apple Park. Допълнителна информация за това ще бъде обявена скоро от Apple.

Освен най-новите версии на операцинонните системи, според слуховете по време на WWDC 2022 се очаква компанията да представи и Mac Pro. Самата компания намекна по време на своето мартенско събитие, че подобно устройство може да бъде представено по-късно.

WWDC 2022 може да се гледа безплатно чрез приложението Apple Developer, в което ще намерите и повече информация за конференцията.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !