OPPO Watch ще може да се свързва с iPhone

Offnews Последна промяна на 16 април 2021 в 16:56 7198 0

OPPO-Watch-1-1024x473-1-800x370

OPPO ще осигури поддражката на Watch и Band Style за iPhone с приложението HeyTap Health. Компанията спокойно може да се похвали, че нейният часовник е един от най-добрите с Android Wear, но до сега той нямаше поддръжка за устройствата на Apple.

OPPO стартира приложението HeyTap Health за iOS, което ви позволява да сдвоите OPPO Watch или Band Style с iPhone. Можете да го използвате за коригиране на настройки, както и за синхронизиране и преглед на данни.

Информацията може да се добавя и в Health на Apple след съответното разрешение. Преди това часовникът можеше да се свързва с Android и iOS устройства, чрез приложението на Google Wear OS.

За аудио устройствата на компанията обаче, приложението все още не е пуснато. Това означава, че може да използвате слушалките с Android телефони, ако искате прецизна персонализация на настройките им. OPPO Enco X определено са сред най-добрите слушалки в класа си, което означава, че скоро можем да очакваме компанията да осигури приложение за iOS и за тях.

Към момента при свързване на слушалките с iPhone получавате LHDC и AAC кодеци и ще пропуснете aptX, което не пречи на качеството на звука. OPPO разшири своята екосистема както що се отнася до смартфоните, така и до аудио устройствата.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !