OnePlus пуска първата версия на OxygenOS 12 за серията OnePlus 9

Offnews Последна промяна на 05 октомври 2021 в 06:12 249 0

Zen-Mode-OxygenOS-12

След като Google пусна последната версия на Android 12 вчера, OnePlus също направи официално съобщение, в което се посочва, че ще пусне първата Open Beta версия на OxygenOS 12 за серията OnePlus 9. Новата версия ще включва няколко промени и подобрения поради неотдавнашната интеграция на кодовата база с Color OS.

Потребителите на OnePlus обаче няма да изгубят бързината и характеристиките, които правят OxygenOS така страхотна. Очаква се новата версия да предостави напълно подобрено изживяване, да е по-стабилна и по-добра в управлението на захранването.

Подобренията обаче не свършват до тук, тъй като компанията е оптимизирала OxygenOS 12 в три аспекта – работа, почивка и игра, за да ви помогне да се отпуснете, когато е необходимо и да ви държи фокусирани върху работата си, когато трябва да сте по-продуктивни.

Режимът Zen и новите режими на безопасност са функции, които ще извлекат максимума от промяната. Дизайнът на всичко в OxygenOS 12 също ще изглежда елегантно и просто, благодарение на геометричната си деконструкция и неуморфизма.

Shelf и OnePlus Scout ще получат по-широк спектър от персонализации, за да създадат най-доброто изживяване за всеки отделен потребител. Можете да персонализирате това с карти с функции с различни размери и фонови изображения. И най-хубавото е, че интеграцията на OnePlus Scout към Shelf за глобалните потребители ще помогне да се намира каквото и да е съдържание на усторйството.

Dark Mode също получава някои подобрения с OxygenOS 12, тъй като потребителите могат да избират между три различни нива. Това ще даде възможност за наистина тъмен режим с подобрена версия или някои от другите два по-светли такива.

Игралното изживяване също се подобрява като OxygenOS 12 разполага с Toolbox 2.0, който ще поддържа плаващи прозорци fps, филтри за игри, настройки на честотата на кадрите и др. Освен това той поддържа гласов модулатор в PUBG, CODM, LOLM, FreeFire и Fortnite, което ви позволява да променяте гласа си по вреем на чатовете in0game и да защитите поверителността си.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !