OnePlus обяви плановете си да подобри Android изживяването с OxygenOS 13

Offnews Последна промяна на 11 март 2022 в 06:46 471 0

OxygenOS-13

Преди някоко седмици OnePlus обяви, че ще е домакин на Open Ears Forum с избрани потребители на OnePlus и OxygenOS, за да обсъдят плановете за следващата версия на операционната система. Сега компанията публикува подробности за OEF и разкри как планира да работи върху някои части на OxygenOS.

В публикацията OnePlus обяснява, че разработването на OxygenOS 13 е в ход. Компанията споделя, че ще работи с потребителите, за да разработва новата версия на операционната система.

OnePlus споделя и някои от функциите, които ще внесе в OxygenOS 13. Въпреки това не са дадени конкретни подробности, тъй като в момента OxygenOS 13 е под споразумение за неразкриване.

Действията на компанията са въз основа на отзивите на потребителите, които й дават насоки как да планира и разработи новата операционна система. Ще бъде подобрено персонализирането и последователността на потребителския интерфейс, ще се оптимизира пътя на някои функции и ще бъдат добавени още такива, като музикален плейър например. Ще бъде оптимизиран Zen Mode, за да предостави по-завладяващо и ефективно изживяване.

В допълнение към това компанията призна, че OxygenOS 12 не е била толкова добра и не е отговорила на очакванията. OnePlus планира да ускори актуализациите за OxygenOS и ColorOS и да подобри качеството на изграждане на софтуера.

На въпрос за връзката между двете операционни система, OnePlus отговори, че това са два продукта, всеки от които има своите силни страни. Комбинирането им е единствения начин да се противопостави на засилената конкуренция на пазара, възползвайки се от силните страни на OPPO и OnePlus, за да предостави по-добри продукти на клиентите. Екипите са интегрирани и готови да си сътрудничат и да се учат от опита си, за да изграждат операционните системи заедно.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !