Nothing пусна бета версия на лаунчера на предстоящия Phone 1

Offnews Последна промяна на 29 април 2022 в 06:54 1493 0

nothing

Компанията на Карл Пей Nothing продължава да подхранва любопитството на своите фенове. След като официално потвърди, че ще пусне първия си смартфон Phone 1 тази година, сеге компанията направи достъпна бета версията на лаунчера му за избрани модели Android телефони.

Предполага се, че това лято Nothing Phone 1 ще дебютира с най-новия чипсет Snapdragon и Nothing OS. Операционната система ще е базирана на Android и първата й визуализация вече може да бъде инсталирана на моделите Galaxy S21, S22 и Pixel 5 и 6. Nothing обещава Nothing Launcher да стане достъпен и за телефоните OnePlus “скоро”.

Както компанията пише, “Nothing Launcher (Beta) е предварителен преглед на Nothing OS, който позволява на потребителите да изживеят Android с емблематичния дизайнерски език на Nothing.” Уникалните функции включват Max Icons и Max Folders, както и индивидуални уиджети за времето и часовника. Първите две функции позволяват да се увеличат размерите на иконите и папките на екрана.

https://www.youtube.com/watch?v=MU0JckyZHi8&feature=emb_imp_woyt

Nothing предлага и някои уникални тапети, уиджети и мелодии. Лаунчерът вече е достъпен в Google Play за съвместимите модели. След като го инсталирате трябва да да го настроите по подразбиране за вашето устройство.

В интерес на истината лаунчерът изглежда доста скромен и не може да се похвали с кой знае какви функции. Можем само да се надяваме това да се дължи на факта, че все още е бета версия и той да изглежда много по-добре на Nothing Phone 1, когато компанията най-сетне го представи по-късно тази година.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !