Най-новите тенденции в BI софтуера ще бъдат разгледани в рамките на специализирано обучение у нас

Offnews Последна промяна на 28 май 2021 в 17:37 6342 0

Tableau-2021.1 (1)

 

 

Как се променя софтуерът за BI (Business Intelligence), как му влияят иновативни технологии като изкуствения интелект, какво представляват визуалните анализи - отговорите на тези въпроси ще бъдат във фокуса на предстоящото практическо обучение “Основи на работата с Tableau” в периода 9 – 11 юни. То е посветено на едноименния BI софтуер, който вече няколко поредни години е предпочитана такава система, според редица международни проучвания.

 

Курсът ще се проведе изцяло онлайн. Той е подходящ за хора, които искат да придобият знания в областта на бизнес анализите, визуалните анализи и да усвоят умения за работа със софтуера Tableau. Той се отличава с лесния си интерфейс, както и с богатия си набор от инструменти за анализ и визуализация на данни. Именно това го превръща в предпочитано софтуерно решение за над 86 хиляди компании по света.

 

В рамките на обучението, организирано от Тим ВИЖЪН България, ще бъдат представени подробно основните функционалности на програмата, както и добри практики за работа с нея. Сред темите, които ще бъдат разгледани са: свързване и съвместно използване на данни от множество разнообразни източници, изграждане и използване на различни типове интерактивни визуализации на данни, изграждане на сложни визуални анализи и прогнози, създаване на свързани интерактивни графики и работни табла и много други.

 

Основно предимство на обучението е, че то включва и практическа част, която ще даде възможност на курсистите да приложат наученото под ръководството на сертифицирани Tableau експерти. Всеки участник ще получи пълен набор учебни материали и практически упражнения по всяка тема, както и сертификат за участие.

 

Повече информация за обучението има тук: https://team-vision.bg/obuchenie-za-rabota-s-tableau/

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !