Microsoft публикува рекламен клип относно голямата презентация на Windows 11

Offnews Последна промяна на 23 юни 2021 в 11:38 4758 0

Microsoft Hypes Its Windows 11 Event With Another Teaser As Users Mock The New OS

Microsoft ще проведе голямата презентация на своята нова операционна система Windows 11 на 24 юни тази година. Малко преди началото на това дългоочаквано събитие софтуерният гигант публикува кратък рекламен клип, който явно има за цел да подгрее интереса към предстоящото представяне на новата ОС.

Клипът на Microsoft е с продължителност 10 секунди и показва момиче, което гледа в камерата, след което в нейните очи се отразяват тапетите на десктопа, които се използват по подразбиране в ОС Windows 11. За съжаление новият тийзър не предоставя никаква допълнителна информация за Windows 11, а само потвърждава, че презентацията на новата операционна система ще се състои на 24 юни от 11:00 часа северноамериканско време (ET) или 18:00 часа наше време, също на 24 юни.

https://twitter.com/Windows/status/1407352747553341440

Миналата седмица в интернет пространството изтече ISO дисков образ на предварителната версия на Windows 11. По този начин потребителите видяха какви са тапетите на десктопа, както и промените в интерфейса - заоблени програмни прозорци и иконки, нов таскбар, променено старт меню и други.

По време на конференцията за разработчици Microsoft Build генералният директор на Microsoft Сатя Надела заяви, че съвсем скоро ще се състои презентацията на съвсем ново поколение на Windows. Тази операционна система има голямо значение за Microsoft и се очаква софтуерният гигант да представи нещо наистина ново и полезно.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !