Instagram тества опция за публикуване от компютри

Offnews Последна промяна на 25 юни 2021 в 15:00 4917 0

Instagram

Instagram е започнала тестовете на една полезна функционалност. Става дума за възможността на потребителите да създават и качват публикации от компютри.

Тази опция е била забелязана от консултанта Мат Навара, който сподели екранна снимка в Twitter. В общи линии новата опция ще даде на потребителите същите възможности, наподобяващи на тези от мобилните приложения.

https://twitter.com/MattNavarra/status/1408068652495097862

Създаването на публикация ще става с икона под формата на +, но първоначално изглежда няма да има опция за публикуване на сторита и reels. След като добавите изображение ще имате опция за кроп, редакция и прилагане на филтри.

След тази подготовка в последния панел ще имате опция за добавяне на текст, локация, отбелязване на хора и др. Освен това ще е възможно скриването на харесванията, изключване на коментари, споделяне и т.н.

Facebook, компанията собственик на Instagram, потвърждава, че много потребители използват социалната мрежа от компютъра си. При това положение е очаквано и скоро да бъде добавена тази основна опция в Instagram.

Засега няма информация за това кога можем да очакваме новата функционалност, но предполагаме, че това би трябвало да се случи скоро.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !