Иновативна школа по програмиране за деца предлага обучение от бъдещето

Algorithmics е иновативна школа по програмиране за деца от 6 до 18 години

Offnews Последна промяна на 13 септември 2023 в 21:21 374 0

Algorithmics
Algorithmics

Учениците развиват умения по програмиране от 21-ви век. Успешно са съчетани онлайн и присъствени форми на обучение, а академията разполага с екип от професионалисти, които обичат децата и превръщат ученето в лесно, вълнуващо и забавно приключение.

Практически предимства на обучението:

  • Проверено съдържание на програмата;
  • Модулите са съобразени с възрастта и нивото на децата;
  • Всички материали са достъпни 24/7;
  • Практически занимания под формата на игра и учене чрез създаване.


В допълнение, курсовете по програмиране и дигитални умения за деца от Алгоритмикс имат множество ползи за придобиване на нови знания и опит в следните направления:

  • Развиват логическо мислене: Програмирането насърчава децата да мислят систематично и аналитично, което е важен навик за всички области на живота.
  • Подготвят за бъдещето: Дигиталните умения са от съществено значение във все по-цифровия свят. Курсовете на Алгоритмикс помагат на децата да се подготвят за кариера в професиите на бъдещето и да се ориентират правилно.
  • Креативност и иновации: Програмирането стимулира креативността, като дава възможност на децата да създават собствени проекти и приложения.
  • Усъвършенстват проблемното решаване: Програмирането научава децата как да се справят с предизвикателства и проблеми, като търсят решения и тестват хипотези.
  • Екипност и сътрудничество: Курсовете със сигурност ще насърчат сътрудничество и екипната работа сред децата, което са важни социални умения.
  • Усъвършенстват математическите и научните умения: Програмирането изисква математика и научен подход. Уменията по програмиране и компютърни технологии в ранна възраст създават предпоставка за развитието на децата в точните науки и планирането. Така създаваме гарантирано успешни личности като използваме детската страст към технологиите и я превръщаме в универсални ключови компетенции за бъдещето.
  • Подготвят за роботиката и изкуствения интелект: Тези умения са фундаментални за разбиране на бъдещите технологии като роботика и изкуствен интелект.
  • Учат на упоритост и постоянство: Програмирането често изисква много опити, преди да се постигне желаният резултат, което учи децата да бъдат настойчиви и упорити.

В Алгоритмикс е добре дошло всяко дете в училищна възраст. Не са необходими предварителни познания и подготовка.

Ако у детето се разкрие интерес и страст към програмирането, заедно с родителите се изработва индивидуална програма за курсове през следващите години. Материалите и платформата се актуализират периодично.

Преподавателите са сертифицирани по международна методика и са защитили правото да преподават съответния модул.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !