Google вече може да открие двойникът на вашия домашен любимец в произведения на изкуството

Offnews Последна промяна на 09 ноември 2021 в 06:49 170 0

Google

Още през 2018 година приложението Google Arts & Culture въведе функция, която търси вашия двойник в произведения на изкуството. Тя е проверявала за съвпадения сред повече от 120 милиона селфита досега.

Сега приложението може да търси и животни в изкуството, които приличат на вашите домашни любимци. Използвайки алгоритъм за машинно обучение, Pet Portraits съпоставя снимки на вашия космат или пернат приятел с десетки хиляди произведения от партньорските институции на Google.

Приложението може да определи, че най-доброто съвпадение за вашия домашен любимец е в улично изкуство от Мексико или фигурка на котка от древен Египет. Можете да споделяте портретите им като неподвижни изображения или да изберете няколко от тях, за да ги превърнете в GIF слайдшоу.

За да изпробвате новата опция, натиснете дъгата до бутона на камерата в долната част на екрана в приложението Google Arts & Culture. То е налично както за iOS, така и за Android устройства.

Функцията се разпространява поетапно в различните региони. Ако все още не е налична за вас, можете да разгледате няколко примера за инструмента в действие, предоставени от Google:

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !