Google Photos с нови функционалности

Offnews Последна промяна на 23 март 2022 в 10:35 728 0

През идните седмици Google въвежда нови функционалности в мобилното приложение Photos (Снимки). С тях ще е възможно организирането на снимките заснети през годините.

За начало компанията обновява лейаута на приложението така, че да се показват групи от снимки като решетка или списък. Той може да се филтрира по тип, албуми, споделени албуми и любими.

В поставеното отдолу меню вече има секция за вмъкване на снимки, която ще ви помогне да прехвърлите изображения от други услуги, като Facebook и iCloud. С нея можете по-лесно да копирате файлове от фотоапарат, а и да дигитализирате стари снимки и клипове.

Има и опция за сканиране на снимки с телефона. Ако използвате Android ще имате и по-добре разграничени секции маркирани като споделени албуми и разговори в секцията за споделяне. Тя ще се появи за iOS в близкото бъдеще.

Друго обновление, което може да направи организирането по-лесно е за изключване на папки от устройството от резервните копия. Ако имате Pixel или друг модел с Android, което записва екранни снимки ще можете лесно да ги отстраните.

Скоро Google ще добави и пряк път за екранните снимки в горната част на приложението. Предвиждат се и още нови добавки.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !