Facebook улеснява напускането на платформата с разширения инструмент “Transfer Your Information”

Offnews Последна промяна на 10 август 2021 в 06:13 168 0

facebook-transfer-your-information-2-9to5mac

Facebook обяви, че актуализира инструмента “Transfer Your Information”, за да предостави на хората избор и контрол върху техните данни. Независимо дали искате да изтриете профила си във Facebook или просто да копирате цялата си информация, платформата просто възстанови своя инструмент за прехвърляне на данни с допълнителни функции.

С тази актуализация Facebook позволява на потребителите да експортират данни за Photobucket и Google Calendar, както и дава нов тип данни за експортиране – Facebook Events.

“Ние сме развълнувани от тези нови промени, защото те предоставят на хората още по-голям избор и контрол, като същевременно насърчават иновациите с нашите партньори”, се казва в публикация в блога на компанията.

Актуализацията включва напълно преработено преживяване, което е по-просто и по-интуитивно. Хората вече могат по-лесно да видят кои дестинации и какви типове данни се поддържат. Осигурява се по-голяма прозрачност около състоянието на всяко прехвърляне, включително и улесняването на повторен опит за определени трнсфери. Освен това се дава възможност за едновременно стартиране на множество трансфери за една дестинация, филтри, които позволяват на хората да избират по-точно данните, които искат да прехвърлят.

Facebook заяви, че планира да продължи да допринася за проекта за трансфер на данни с отворен код, подкрепяйки иновациите в преносимостт на данните в цялата индустрия. Миналата седмица компанията преработи менютата си за настройки на приложението с опростени опции, за да направи нещата по-опростени и лесни за намиране.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !