Dropbox пусна автоматичен ъплоуд на снимките за всички потребители

Offnews Последна промяна на 21 юли 2021 в 06:08 6392 0

dropbox

Dropbox въвежда разнообразни нови функции в своя набор продукти. От всички подобрения, които компанията обяви вчера, най-интригуваща е програмата за автоматично архивиране на снимки, направени с телефона.

Най-забележително обаче е, че функцията вече е достъпна за всички основни потребители – тоест тези, които не плащат за услугата. Компанията посочва, че е направила и задкулисни промени, за да бъдат ъплоудите по-бързи и надеждни. Освен това потребителите на iOS могат да посочат и точните папки, в които искат да архивират снимките. Функцията скоро ще стане достъпна и за Android.

Има и нова опция, с която можете да посочите на Dropbox да изтрие снимка, след като я архивирате в облака. Забележително е, че тези опции се появяват скоро, след като Google спря да предлага неограничени безплатни архиви в своята услуга Photos.

Междувременно в своя уеб клиент Dropbox въвежда някои подобрения на интерфейса. Най-значимото от тях е добавянето на нов инструмент, който ви позволява да конвертирате файлове в различни формати, като JPEG в PNG например, без да напускате клиента. Преработен е и панелът, което улеснява въвеждането на информация за файловете. Компанията твърди, че е улеснила прескачането между различните папки с нова странична навигационна лента.

Като част от актуализацията, Dropbox въвежда и нови функции в своя мениджър на пароли. Наличен за безплатните клиенти от началото на тази година, инструментът вече може да съхранява информация за дебитни и кредитни карти. Компанията добавя поддръжка за споделяне на пароли и вече можете да изтеглите безплатно разширение за браузъра, което улеснява въвеждането и запазването им.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !