Discord тества интеграция на YouTube

Offnews Последна промяна на 23 септември 2021 в 10:55 540 0

discord

Discord започва тестовете на интеграция с YouTube. Това се случва едва седмици след като платформата премахна два популярни Discord музикални бота. YouTube интеграцията се появява в малък брой Discord сървъри, като изглежда е под формата на тестове на новото взаимодействие между компаниите.

По данни на The Verge, новата функционалност е наречена Watch Together и позволява на членове на Discord да гледат заедно клипове в YouTube. Тест на подобна услуга имаше и преди десет месеца, като изглежда той еволюира в новата функционалност. Компанията изглежда е дала приоритет на това след премахването на ботовете.

Watch Together работи доста подобно на опцията за предаване на екран в Discord. Бутонът за активиране се появява заедно с този за споделяне на видео и екран. тя е създадена специално за YouTube като позволява на членовете на Discord сървъри да създават плейлисти от YouTube клипове чрез търсене или поставяне на линкове.

Има и възможност за споделяне на управлението на плейбека с други членове на сървъра. С Watch Together можете да слушате музика заедно с други потребители в Discord. Най-вероятно ще бъдат показвани и реклами.

По-широка бета версия на новата функционалност се очаква през идните седмици. Discord цели пълното пускане на опцията до края на октомври.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !