Българското приложение за езиково обучение Worddio отчете рекорд за нови потребители

Offnews Последна промяна на 08 януари 2021 в 10:36 7336 0

Ivan Manev Worddio

Българското мобилно приложение за езиково обучение в движение Worddio отчете рекорд за нови потребители в рамките на един ден - 1361. Това сподели лично основателят на платформата Иван Манев в своя Facebook акаунт.

Worddio е сред най-бързо развиващите се мобилни приложения за езиково обучение в света и към момента е инсталирано от жители на всички държави, а общият брой инсталации вече надминава 70 000.

Българското приложение вече предлага обучение по 34 езика. Сред тях освен български са още английски, френски, испански, италиянски, но също и китайски, бенгалски, виетнамски, хинди и дори каталан - езикът на областта Каталуния в Испания. Общият брой на думите, включени в апликацията, пък е 273 000.

Съвсем наскоро от екипа на Worddio се похвалиха и с новата версия на своя чатбот за месинджъра Viber, на който потребителите имат възможност да тестват езиковите си познания. Още с първата си версия ботът е предизвикал огромен интерес и е увеличил значително новите потребители на Worddio, водейки до двукратно надграждане на сървърите на приложението.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !