Българският сайт на Acronis разкрива полезни ресурси за партньори и потребители

Offnews Последна промяна на 28 март 2022 в 19:26 495 0

Acronis

Acronis, глобалният лидер в кибер защитата, пусна българска версия на своя уебсайт   в подкрепа на своите бизнес партньори и потребители – корпоративни и индивидуални – от цяла България. Освен, че информацията за технологиите и решенията на Acronis сега вече е достъпна на български език, сайтът предлага полезни ресурси за организациите-потребители, доставчиците на управляеми услуги и домашните клиенти в страната.

Предвид интензивната дигитализация на бизнеса в глобален мащаб в последните няколко години и драстичния ръст на кибер престъпленията, организациите днес се нуждаят от мощна и безкомпромисна киберзащита. В българския сайт на Acronis те могат да се запознаят с принципите и механизмите на функциониране на интегрираните решения на компанията, базирани на изкуствен интелект, осигуряващи уникална сплав от грижи за данните и процесите в организацията: защита от злонамерен софтуер и хакерски атаки, динамично управление на бекъпи с цел светкавично възстановяване на данни и бизнес-процеси, както и централизирано управление.

Успоредно с това българският сайт на Acronis предлага подкрепа за риселърите и доставчиците на управляеми услуги, които искат да осигурят на своите клиенти киберзащита от най-висок клас. Той помага на партньорите с насоки да постигнат най-доброто в предотвратяването на загубата на данни при своите клиенти и да осигурят непрекъснатост на работата на клиентските организации. Доставчиците на услуги могат да разширят своите съществуващи услуги с усъвършенстваните пакети за безкомпромисна виртуална защита от Acronis. Успоредно с това експертите от партньорските структури могат да получат достъп до редица технически и маркетингови ресурси, чрез които да улеснят работата на своите клиенти – например уебинари, ръководства, анализи на конкретни казуси и др.

Индивидуалните клиенти също са на фокус в новия, български сайт на Acronis. След като през последните две години работата от дома се възприе за норма в почти всички сфери на дейност, а границата между лично и служебно в дигиталната среда до голяма степен е размита, защитата на личните устройства е по-важна от всякога. Домашните потребители могат да намерят в българския сайт на компанията разширена информация за решенията на Acornis за домашен офис, чрез които са в състояние да обезопасят своя дигитален свят и да запазят в безопасността ценните си данни. Налице е и помощ за боравене с продукта като достъп до фирмената база знания и връзка към дискусионните форуми на Acronis.

„Българският офис на Acronis има централна роля за разработването на цялостната платформа за киберзащита на Acronis; всъщност ние сме основният развоен център на Acronis в глобален мащаб,“ коментира Пламен Тошев, управител на Acronis България. “Затова е съвсем логично и естествено да подкрепим българските си партньори и потребители чрез сайт на български език, където те да намират нужната им информация бързо и лесно“.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !